menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πατάει «γκάζι» η Ιόνια Οδός


Με κανονικούς ρυθμούς και παρά τα πολυποίκιλα προβλήματα ρευστότητας και απαλλοτριώσεων, προχωρούν τα έργα της Ιόνιας Οδού και μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται ότι θα παραδοθούν στην κυκλοφορία δύο τμήματα του έργου.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα, στην κυκλοφορία εντός του έτους θα δοθούν τμήμα μήκους 4,5 χιλιομέτρων από το Κεφαλόβρυσο έως το ύψος της Πλευρώνας και ενδεχομένως κομμάτι περίπου 8 χιλιομέτρων από τα Πεστά έως τον Γοργόμυλο. Το τμήμα αυτό ήδη έχει ασφαλτοστρωθεί ενώ και άλλα κομμάτια σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και θα μπορούσαν να αποδοθούν στην κυκλοφορία εάν επιλύονταν το ζήτημα των προσβάσεων στον αυτοκινητόδρομο.
Με βάση τη νέα επικαιροποιημένη συμφωνία μεταξύ κατασκευαστών και Δημοσίου – εκτός από το τμήμα Μεσολόγγι-Αμφιλοχία που είναι σχεδόν έτοιμο- ο άξονας Αντίρριο- Ιωάννινα της Ιόνιας Οδού μήκους 196 χιλιομέτρων θα παραδοθεί στην κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου