menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Γ΄ Εθνική: Στην κορυφή και πάλι ο Καραϊσκάκης με συγκάτοικο τα Τρίκαλα (φώτο - βίντεο)

Νίκη με χρυσό γκολ από τον Χούσο επί του Εθνικού αλλά και δύο κόκκινες κάρτες. Διπλό της Αναγέννησης στο Βατανιακό με 1-0.

 

 

Με χρυσό γκολ από τον Χούσο στο 76΄ ο Καραϊσκάκης νίκησε με 1-0 τον Εθνικό, τελειώνοντας το παιχνίδι με 9 παίκτες και έπιασε στην κορυφή τα Τρίκαλα που έχασαν στην Αγχίαλο με 2-1. Τη νίκη με 1-0 πέτυχε η Αναγέννηση στο Βατανικό με γκολ που πέτυχε ο Σίδέρης στο 3 λεπτό της αναμέτρησης.









Φάση από το παιχνίδι του Καραϊσκάκη με τον Εθνικό
Αποτελέσματα 20ης αγωνιστικής
Πύρασος Ν. Αγχ. - Τρίκαλα 2-1
Οικονόμος Τσαρ. - Δωτιέας Αγιάς 0-0
Βατανιακός - Αναγέννηση Άρτας 0-1
Ένωση Απ. Παύλου - Οπούντιος Μαρτίνου 0-4
Καραϊσκάκης - Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0
Κοζάνη - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1
Θεσπρωτός - Πυρσός Γρεβενών 3-0 α.α.
Λευκάδια Νάουσας - Ρήγας Φεραίος 0-3 α.α.
Επόμενη 21η αγωνιστική
Κυριακή 8 Μαρτίου ώρα 15:00
Τρίκαλα – Δωτιέας Αγιάς
Αναγέννηση Άρτας – Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Οπούντιος Μαρτίνου – Βατανιακός
Εθνικός Φιλιππιάδας – Θεσπρωτός
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ένωση Απ. Παύλου
Ρήγας Φεραίος – Κοζάνη
Λευκάδια Νάουσας – Καραϊσκάκης 0-3 α.α.
Πυρσός Γρεβενών – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-3 α.α.

Καραϊσκάκης - Εθνικός Φιλιππιαδας 1-0 (ημ. 0-0)








Οι παίκτες του Καραϊσκάκη πανηγυρίζουν το γκολ


Ο Καραϊσκάκης ήταν ο μεγάλος νικητής του γειτονικού ντέρμπι, όπου φιλοξένησε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων τον Εθνικό Φιλιππιάδας με τελικό σκορ 1-0. Ο καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο για περίπου 800 φιλάθλους, οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου των Αγίων Αναργύρων, όπου παρακολούθησαν τον σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και τον Εθνικό. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τους βαθμούς της νίκης, ο γηπεδούχος Καραϊσκάκης για να μείνει κοντά στο κυνήγι της ανόδου, ενώ η ομάδα της Φιλιππιάδας ήθελε αυτούς τους βαθμούς για την μάχη που δίνει ώστε να μείνει κατηγορία.
Σε όλο τον αγώνα κυρίαρχη σε όλους τους χώρους ήταν η ομάδα του Καραϊσκάκη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο στο να βγάλει ευκαιρίες, καθώς η ομάδα της Φιλιππιάδας είχε στήσει ένα τοίχος πίσω στην άμυνα, με αποτέλεσμα το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση της ομάδας του Καραϊσκάκη στα καρέ του Εθνικού ήταν πιο αισθητή και οι μάχες μεταξύ των παιχτών πολύ δυνατές, με αποτέλεσμα στο 64' να αποβληθεί ο Γυφτοκώστας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον αμυντικό της Φιλιππιάδας.
Αν και όλοι πίστευαν ότι η ομάδα του Εθνικόυ θα ισορροπούσε τον αγώνα, οι παίχτες του δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, με αποτέλεσμα ο Χούσος στο 76' να ανοίξει με ωραίο πλασέ, μετά από καθετη μπαλιά του Στάνσετιτς το σκορ για την Αρτινή ομάδα.








Το γκολ του Χούσου σε καρέ
Το τέλος του αγώνα βρήκε νικητές τους παίχτες του Καραϊσκάκη με 1-0, αν και τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίχτες, όπου ο Τζερεμές λιγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πλέον ο Καραϊσκάκης είναι ισόβαθμος στην κορυφή, μετά το δώρο που του ο έκανε ο Πύρασος κερδίζοντας με 2-1 την ομάδα των Τρικάλων.
Κ. Μέγας
Συνθέσεις:
Καραϊσκάκης (Δ. Σιακούφης Β. Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Χούσος, Τριάντος (65΄ Τζερεμές), Βασίλιεβιτς (82΄ Μαργαρίτης), Γυφτοκώστας, Στάνσετιτς (90΄ Κατσούλας), Καβαλλάρης.
Εθνικός (Δ. Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος (87΄ Ρακόπουλος), Φώτης, Μαλάκος, Κολιός Π., Λέντζος, Κολιάκης, Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας, Κολιός Γ.


 Ο βαθμολογικός πίνακας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου