menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Με αυτούς πάει για την άνοδο η ΑΕ Καραϊσκάκης!

 Με αυτούς πάει για την άνοδο η ΑΕ Καραϊσκάκης!


Oλοκληρώθηκε η χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να πραγματοποιεί τέσσερις δυνατές μεταγραφές, με σκοπό να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
Οι τέσσερις μεταγραφές
Η τελευταία και πιο ηχηρή μεταγραφή για την Αρτινή ομάδα, ήταν αυτή του 29χρονου αμυντικού μέσου Βασίλη Τριάντου (τελευταία ομάδα η Καλαμάτα). Ακόμη έχουν αποκτηθεί ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Γυφτοκώστας (από την Ένωση Ερμιονίδας) και ο 21χρονος επίσης μεσοεπιθετικός Στέλιος Τζερεμές (από Πυρσό Γρεβενών), οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια της ομάδας. Τέλος, η τέταρτη μεταγραφή είναι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Μάλλιος (από τον Άρη Αρχαγγέλου Ρόδου), που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα σε λίγες ημέρες, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Οι έξι αποχωρήσεις
Στις αποχωρήσεις, παρελθόν αποτελούν από την ΑΕ Καραϊσκάκης έξι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Δημήτρη Κυριάκη (ΜΕ-22, είχε 11 συμμετοχές, δανεικός στον Σκουφά Κομποτίου Άρτας), Γιώργο Πέτσα (Α-27, είχε 10 συμμετοχές, δανεικός στον Σκουφά Κομποτίου), Αλέξανδρο Νταλάκα (ΜΕ-21, δεν είχε παίξει σε κάποιο παιχνίδι, δανεικός στον Σκουφά Κομποτίου), Κώστα Μπαλάφα (Ε-28, είχε επτά συμμετοχές και τρία γκολ φέτος, στον Πανλευκάδιο), Παναγιώτη Ραμπαβίλα (ΜΕ-24, είχε 6 συμμετοχές και ένα γκολ, στον ΑΟ Σύρου) και Στράτο Παγώνη (ΜΕ-21, μία συμμετοχή, στον Αμβρακικό Λουτρού).
Ποιοι ξεχώρισαν έως τώρα
Για την ομάδα του «δάσκαλου» Δημήτρη Σιακούφη και του Βασίλη Καλτσή, μια ενδεκάδα θα λέγαμε πως έχει τραβήξει το μεγάλο αγωνιστικό βάρος έως τώρα. Στους τερματοφύλακες το απόλυτο έχει ο Γιώργος Καραγκούνης, που είναι και ο μοναδικός στην ομάδα που δεν έχει χάσει λεπτό. Από εκεί και πέρα, ξεκινώντας από πίσω προς τα μπροστά, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Παναγιώτου, Μαργαρίτης και Παπανίκου κρατούν αμυντικά, Χούσος - Κόλλινς στο κέντρο, οι Σέρβοι Βασίλιεβιτς - Στάνσετιτς λίγο πιο πάνω και ο Καβαλλάρης στην επίθεση. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Γραβάνη, που έμεινε λίγο πίσω με τον τραυματισμό που είχε, αλλά πλέον μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς. Τέλος, όσον αφορά τους σκόρερ, έχει ξεφύγει ο Καβαλλάρης με 8 τέρματα, 4 έχει σημειώσει ο Βασίλιεβιτς, 3 σε οκτώ αγώνες ο Γραβάνης και από δύο οι αμυντικοί Αβραμίδης, Παναγιώτου και ο Στάνσετιτς.
Το ρόστερ της ΑΕ Καραϊσκάκης, σύμφωνα με τα στοιχεία του SportsNow.gr, είναι το παρακάτω, ενώ μπορείτε να δείτε και τις συμμετοχές-τα γκολ των παικτών έως τώρα στο πρωτάθλημα:
Τερματοφύλακες
Νίκος Γκορτζής (23 ετών), ---
Γιώργος Καραγκούνης (30 ετών), 16 συμμετοχές (1440΄)
Βαγγέλης Μολώνης (23 ετών), ---
Παναγιώτης Μπαγεώργας (17 ετών), ---
Αμυντικοί
Αποστόλης Αβραμίδης (26 ετών), 14 συμμετοχές (1260΄) - 2 γκολ
Νίκος Βασίλας (18 ετών), 4 συμμετοχές (46΄)
Δημήτρης Κακάβας (25 ετών), 6 συμμετοχές (468΄)
Τηλέμαχος Καλπακούλας (18 ετών), ---
Φάνης Κατσαρός (20 ετών), 1 συμμετοχή (5΄)
Βασίλης Μαργαρίτης (22 ετών), 14 συμμετοχές (758΄)
Σταύρος Παναγιώτου (21 ετών), 16 συμμετοχές (1413΄) - 2 γκολ
Νίκος Παπανίκου (23 ετών), 12 συμμετοχές (851΄)
Μιχαήλ Σιμονιάν (27 ετών), 11 συμμετοχές (944΄)
Βασίλης Τριάντος (29 ετών), ---
Μέσοι
Μπράνι Βασίλιεβιτς (25 ετών), 16 συμμετοχές (1200΄) - 4 γκολ
Νίκος Γυφτοκώστας (22 ετών), 4 συμμετοχές (270΄)
Τζόρτζ Κόλλινς (26 ετών), 14 συμμετοχές (1259΄) - 1 γκολ
Κώστας Μάλλιος (25 ετών), ---
Μάρκο Στάνσετιτς (25 ετών), 15 συμμετοχές (1282΄) - 2 γκολ
Στέλιος Τζερεμές (21 ετών), 4 συμμετοχές (104΄) - 1 γκολ
Μάριος Χούσος (27 ετών), 16 συμμετοχές (1395΄) - 1 γκολ
Επιθετικοί
Γιώργος Γραβάνης (29 ετών), 8 συμμετοχές (508΄) - 3 γκολ
Γρηγόρης Δήμος (22 ετών), ---
Θανάσης Καβαλλάρης (26 ετών), 15 συμμετοχές (946΄) - 8 γκολ
Δημήτρης Κατσούλας (17 ετών), 2 συμμετοχές (36΄)

Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου