menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τρίτο σερί 0-0 εκτός έδρας η ΑΕ Καραϊσκάκης, στο -3 από τον ΑΟ Τρίκαλα-Βιντεο

Τρίτο σερί 0-0 εκτός έδρας η ΑΕ Καραϊσκάκης, στο -3 από τον ΑΟ Τρίκαλα 

  βαθμούς πίσω από τον ΑΟΤ, που νίκησε 1-0 τον Θεσπρωτό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν στο 2ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Χάμου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγκούνη. Στο 12΄ νέα κεφαλιά από τον Κουλτσιάκη μπλόκαρε ο πορτιέρο της Αρτινής ομάδας και στο 17΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Βασίλιεβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον Αράπογλου, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Οικονόμου.
Στη συνέχεια του πρώτου μέρους, η ομάδα των Σιακούφη-Καλτσή είχε τρεις χαμένες ευκαιρίες, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου (στο 28΄ άουτ) και δύο σουτ του Στάνσετιτς (33΄ και 39΄).
Στο β΄ μισό της συνάντησης η ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν φανερά ανώτερη, πίεσε και προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης. Στο 53΄ το σουτ του Παναγιώτου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 64΄ νέο σουτ από τον Γυφτοκώστα, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος της συνάντησης (79΄), ήταν η σειρά του Χούσου να απειλήσει, με την μπάλα να περνάει και πάλι ελάχιστα άουτ. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕ Καραϊσκάκης έπαιξε στο μισό γήπεδο την Τσαριτσάνη και στο 94΄ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της νίκης, όταν ο Γραβάνης πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Καβαλλάρη και αυτός από κοντά, αφύλακτος, έστειλε την μπάλα με πλασέ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Να αναφέρουμε ότι στο 58΄ έπειτα από σουτ του Γυφτοκώστα, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, αλλά παρότι είχε κατεύθυνση προς την εστία του Αράπογλου, ο διαιτητής Κρητικός έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι και δεν έδειξε την άσπρη βούλα.
Διαιτητής: Κρητικός, βοηθοί: Κόκκαλης-Τσιγγενές (Θεσσαλίας)
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Αράπογλου, Καρακώστας (71΄ Καλφούτζος), Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μπαλής, Καραγκούνης (78΄ Μάντζιος), Αγρόδημος, Χάμος, Σενκάι (61΄ Νάνος), Κουλτσιάκης.
ΑΕ Καραϊσκάκης (Δημήτρης Σιακούφης-Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (67΄ Τζερεμές), Σιμονιάν, Στάνσετιτς (73΄ Γραβάνης), Βασιλίεβιτς (83΄ Μάλλιος), Καβαλλάρης.

Βαθμολογικός πίνακας 


Οι καλύτερες φάσεις

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου