menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ημερίδα για την αιολική ενέργεια πραγματοποίησε ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη


tamprantzi tzeniΤοποθέτηση της περιφερειακής συμβούλου Τζένης Ταπραντζή - Κοίλια
Η περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου, εκλεγμένη με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής», Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια, στην τοποθέτησή της ανέφερε:
«Ο δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη αποτελεί έναν από τους πιο φτωχούς δήμους της Ελλάδας ολόκληρης!!!

Κύριε δήμαρχε, κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, αγαπητές φίλες και φίλοι αγαπητοί προσκεκλημένοι καλώς ήρθατε στο Ραδοβύζι!!!
Καταρχήν σας ευχαριστώ και αισθάνομαι πραγματικά ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί οι μάχες που έδωσα μέσα από αυτά τα έδρανα ως δημοτική σύμβουλος, ως πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, ως αντιδήμαρχος είναι πολλές και δεν ξεχνιούνται!!!
Στις 1/2/2015 βιώσαμε και δυστυχώς βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας του νομού της Άρτας ανείπωτες καταστροφές από τις πλημμύρες που προκάλεσε κατά την γνώμη των περισσότερων η ανεύθυνη στάση της ΔΕΗ, μιας ΔΕΗ που με νύχια και με δόντια καταφέραμε να μην πουληθεί το καλοκαίρι και φυσικά τώρα είμαι βέβαιη ότι δεν θα γίνει!!! Βιώνουμε επίσης την εκτροπή του Αχελώου, που πάλι με ανεύθυνο τρόπο στήθηκε και βλέπουμε σήμερα την γέφυρα του Κοράκου να κρίνεται ακατάλληλη!!!
Και ερχόμαστε εδώ σήμερα να συζητήσουμε για ένα αιολικό πάρκο στη θέση Γεραμπή χαρίζοντας και θυσιαζοντας και τα βουνά μας στο ιδιωτικό κέρδος!!! Κανείς βέβαια από εμάς σήμερα εδώ δεν είναι ενάντια στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας αλλά ΜΟΝΟ όταν αυτές γίνονται εκεί που πρέπει, με κεντρικό κυβερνητικό σχέδιο για την ωφέλεια των δημοτών και όχι των εταιρειών!!!...
Ως εκλεγμένη λοιπόν περιφερειακή σύμβουλος με την ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ως αντιπρόεδρος του ΠΣ σας δηλώνω ότι θα ορθώσω με κάθε δύναμη το ανάστημα μου σε αυτούς που με μεγάλη ευκολία μπορούν να χαρίσουν, να ξεπουλήσουν τη ΓΗ των προγόνων μας, τη γη των παιδιών μας για το κέρδος των λίγων!!!!....».

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου