menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Σικαλιάς στο JOINSPORTS: Γι΄ αυτό επέλεξα την ΑΕ Καραϊσκάκης

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕ Καραϊσκάκης, Γιώργος Σικαλιάς, μιλάει αποκλειστικά στο JOINPORTS και αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο να γίνει μόνιμος κάτοικος Άρτας...


Ο Γιώργος Σικαλιάς μετά τη σεζόν 2008-2011 που αγωνίζονταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφει εκ νέου σε ηπειρώτικα εδάφη για λογαριασμό της ΑΕ Καραϊσκάκης και σε δηλώσεις που μας παραχώρησε εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρτινή ομάδα και για τον ρόλο που έπαιξε ο Περικλής Μπουσινάκης στην απόφασή του, αυτή.
Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σικαλιάς:
Για την επιλογή του να αγωνιστεί στην ΑΕ Καραϊσκάκης: «Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η προοπτική που υπάρχει στην ομάδα. Είναι επίσης οι βλέψεις που έχει η ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Β΄Εθνική καθώς επίσης και η οικονομική σταθερότητα που υπάρχει στο σύλλογο, που είναι αρκετά σπάνιο στις μέρες μας».
Για το πως ο ίδιος θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της: «Σίγουρα, μέσα από την εμπειρία μου. Έχω αποκομίσει πολλές εμπειρίες, πολλές παραστάσεις όπως το διαθέτουν και άλλα παιδιά αυτό και όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει ως ομάδα».
Για το αν γνώριζε την ΑΕ Καραϊσκάκης: «Ναι, την γνώριζα. Μου είχε μιλήσει βέβαια για την ομάδα ο Περικλής Μπουσινάκης, μου είχε δώσει τις καλύτερες συστάσεις και με βοήθησε στο να πάρω την απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου