menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΟΙ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε ποδοσφαιριστές που απέκτησε η ΑΕ Καραϊσκάκης έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο Πρωτάθλημα της Super League...

σας παρουσιάζουμε τους ποδοσφαιριστές της Αρτινής ομάδας που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα της Super League.

Νίκος Τζημογιάννης - Βέροια
Ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για δύο χρόνια με την Βέροια στο Πρωτάθλημα της Super League.

Την σεζόν 2012/13 η "Βασίλισσα του Βορρά" τερμάτισε στην 12 θέση με τον Τζημογιάννη να αγωνίζεται σε 8 αναμετρήσεις, ενώ την επόμενη σεζόν ο σκληροτράχηλος αμυντικός αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια με την ομάδα της Ημαθίας να τερματίζει πάνω από την θέση του υποβιβασμού.

Σωκράτης Ευαγγέλου - Εργοτέλης
Ο νεαρός επιθετικός από την Λάρισα την σεζόν 2011/12 ανήκε στο ρόστερ του Εργοτέλη. Με την κρητική ομάδα είχε μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 0-2 με τον Ευαγγέλου να μπαίνει ως αλλαγή στο 85' στην θέση του Νίκου Καρέλη.

Ξενοφών Φέτσης - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ
Ο 24χρονος μέσος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες τουΠαναθηναϊκού. Το 2009 παρέα με τους Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό και Κουσίδη, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους. Με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τη σεζόν 2012-13 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Με τους κιτρινόμαυρους ο Φέτσης αγωνίστηκε σε19 αναμετρήσεις σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ.
Περικλής Μπουσινάκης - Πανθρακικός

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, είναι ο Περικλής Μπουσινάκης. Το 2007 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους και δόθηκε δανεικός στην Δανέζικη ΑΒ Κοπεγχάγης.

Η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην Super League δεν ήταν όμως ο Παναθηναϊκός αλλά οΠανθρακικός. Στην ομάδα της Κομοτηνής ο Μπουσινάκης αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια τη σεζόν 2009/10
Κώστα Καπετάνος - Ηρακλής, Πανιώνιος, Πανθρακικός, Ολυμπιακός Βόλου, Άρης
 
Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο 31χρονος μέσος έχει 138 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League και 8 γκολ.

Αγωνίστηκε για 4 σεζόν στον Ηρακλή. Αναλυτικά:

Σεζόν 2003/04: 15 συμμετοχές - 1 γκολ
Σεζόν 2004/05: 17 συμμετοχές - 2 γκολ
Σεζόν 2005/06: 14 συμμετοχές - 0 γκολ
Σεζόν 2006/07: 09 συμμετοχές - 1 γκολ


Στην συνέχεια αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο. Αναλυτικά: 

Σεζόν 2007/08: 15 συμμετοχές - 0 γκολ
Σεζόν 2008/09α: 2 συμμετοχές - 0 γκολ


Τον Ιανουάριο του 2010 αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό όπου αγωνίστηκε σε 7 αγώνες. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Καπετάνο να αγωνίζεται σε  23 παιχνίδια πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Το 2011 αποκτήθηκε από τον Άρη. Αναλυτικά:

Σεζόν 2011/12:  23 συμμετοχές - 1 γκολ
Σεζόν 2012/13α:  11 συμμετοχές - 0 γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου