menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Οδ. Δράκος: Φεύγω από το χώρο του ποδοσφαίρου πικραμένος!

Δε σταματάμε την προσπάθεια, ο Καραϊσκάκης θα είναι πρωταθλητής τόνισε χαρακτηριστικά αλλά θα πρέπει να χουμε χαμηλούς τόνους γιατί ακόμα ο δρόμος για την πηγή είναι μακρύς.

 

Την αποχώρησή του από το προσκήνιο του ποδοσφαίρου και την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης προανήγγειλε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Οδυσσέας Δράκος.

Η αποχώρηση αυτή έχει να κάνει με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, κεντρικά αλλά και τοπικά με τα όσα ακούγονται κατά καιρούς, κάνοντας σαφέστατη αναφορά για τα σενάρια που ακούγονται και τις τελευταίες ημέρες για τις σχέσεις με την άλλη ομάδα της Άρτας την Αναγέννηση.
Επίσης εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στην ομάδα ενώ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά πρόεδρος είναι άλλος στην ομάδα και από στο Δ.Σ. υπάρχουν και άλλοι που στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια που κάνουμε. Μίλησε επίσης για κάποιους που προσπαθούν κατά καιρούς να βλάψουν την ομάδα, προσπαθώντας να βάλουν τρικλοποδιές στην προσπάθεια.
"Έχω προσφέρει στο ποδόσφαιρο όσο κανείς άλλος τα χρόνια αυτά, φτιάχνοντας, όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, δύο γήπεδα τα οποία δεν ανήκουν σε εμένα αλλά στην ομάδα και κατά καιρός, όποτε μας ζητήθηκε δεν αρνηθήκαμε να τα παραχωρήσουμε χωρίς αντάλλαγμα και σε άλλες ομάδες".
Ο Καραϊσκάκης θα είναι πρωταθλητήςΕξέφρασε βέβαια την βεβαιότητά του ότι η ομάδα θα είναι πρωταθλήτρια και είναι μοναδική ευκαιρία φέτος αυτή για να έχει η Άρτα ομάδα στη Β΄ κατηγορία αφού όπως συζητιέται θα υπάρξει αναδιάρθρωση των κατηγοριών και μετά θα είναι δύσκολο.
Τόνισε δε ότι ακόμα ο δρόμος για να φτάσει η ομάδα στην πηγή είναι μακρύς ακόμα και θα πρέπει να έχουμε χαμηλούς τόνους.
"Η προσπάθειά μας δεν σταματά και εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν για να το πανηγυρίσουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά. Από κει και πέρα θα πρέπει να βρεθούν άτομα που θα αναλάβουν από την πρώτη γραμμή την ομάδα, στη νέα κατηγορία και όπου χρειαστεί εγώ θα είμαι εδώ για να βοηθήσω και πάλι οικονομικά συμβάλλοντας στις υποχρεώσεις της νέας κατηγορίας ως απλός μέτοχος.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου