menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αρτα:Την Κυριακή 29 Μαρτίου ο «Δρόμος του Γιοφυριού»



Την Κυριακή 29 Μαρτίου θα λάβει χώρα ο «Δρόμος του Γιοφυριού», ενώ θα προηγηθεί εκδήλωση βραβεύσεων αθλητών του Δήμου μας που έχουν διακριθεί στο στίβο, το Σάββατο 28 Μαρτίου.


Ο Δήμος Αρταίων θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 29 Μαρτίου το αθλητικό γεγονός «ο Δρόμος του Γιοφυριού», έναν αγώνα δρόμου που συνδυάζει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί με αφετηρία το Κάστρο της Άρτας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Άρτας. Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν με κύπελλα και μετάλλια, τα οποία θα παραδώσουν επίσημοι προσκεκλημένοι. 

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, ο Δήμος Αρταίων θα πραγματοποιήσει Εκδήλωση Βραβεύσεων αθλητών του Δήμου μας που έχουν διακριθεί στο στίβο. Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό, με αφορμή τον αγώνα δρόμου που θα λάβει χώρα την επόμενη μέρα, αφού θα βραβευτούν αθλητές της Άρτας που έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις στο στίβο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 19.00 το βράδυ, στην αίθουσα του Μ/Φ συλλόγου «Σκουφάς». 
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου