menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Άρτα: Πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ανακοινώνεται ότι κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2015 και φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2015.

Την παραμονή της επετείου, Τρίτη 24 Μαρτίου, θα γίνουν ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τη φροντίδα των κ.κ. διευθυντών των σχολείων, τις δημόσιες υπηρεσίες, ΝΠΔΔ και οργανισμούς και στις οποίες θα τονισθεί η μεγάλη σημασία της εθνικής επετείου...


Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει προσκύνημα των μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων και οδηγών στα Μνημεία των Ηρώων της πόλης προσερχόμενων με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους.
Την Τρίτη 25 Μαρτίου στις 7.00 το πρωί θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών. Η Φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» θα περάσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα παιανίζει εμβατήρια.
Στις 8.00 π.μ. θα γίνει επίσημη έπαρση της σημασίας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης με συμμετοχή διμοιρίας στρατού, της Φιλαρμονικής και του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ».
Στις 10.30 το πρωί θα γίνει επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Θα ακολουθήσει εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στον Ιερό Ναό από την κ. Θέκλα Σακκά, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ 01 (θεολόγο) του 5ου γυμνασίου Άρτας. Στη συνέχεια θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα κατατεθούν στεφάνια στο Μνημείο που βρίσκεται προ του ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου, σύμφωνα με τον πίνακα που θα καταρτισθεί.
Οι εκπρόσωποι των αντιστασιακών οργανώσεων και οι εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων πρέπει να δηλώσουν την επιθυμία τους για κατάθεση στεφάνων στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας στο τηλέφωνο 26813.61028 μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι (κ. Δημήτριο Κωνσταντίνου) ώστε να καταρτισθεί έγκαιρα ο σχετικός πίνακας.
Θα ακολουθήσει σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Στη συνέχεια στις 11.30 π.μ. θα γίνει παρέλαση προ των επισήμων, σπουδαστών ΤΕΙ, τμημάτων μαθητών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων με αφετηρία την πλατεία Κιλκίς και τέρμα την πλατεία Αγίου Γεωργίου.
maxitisartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου