menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Έκανε το «8 στα 8» εντός έδρας η ΑΕ Καραϊσκάκης, 2-0 τον Θεσπρωτό

Ακόμη μία νίκη, την 8η σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες σημείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία νίκησε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας με 2-0 και διατηρήθηκε έναν βαθμό πίσω από τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 4-2 από το Μακροχώρι.

Ο Θεσπρωτός ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν, όταν στο 1΄ η κεφαλιά του Κακάβα πέρασε άουτ και στο 23΄ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Παναγιώτου. Στο 25΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε σημαντική στιγμή, με τον Καβαλλάρη να κάνει το σουτ, αλλά τον Καρύδη να σώζει απομακρύνοντας σε κόρνερ. Μία ανάσα από το 0-1 έφτασε στο 30΄ ο Θεσπρωτός, με τονΑθανασόπουλο αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Καραγκούνη να πλασάρει σε κενή εστία, αλλά ο Αβραμίδης στην γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.
Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ήρθε το 1-0 για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν ο Γυφτοκώστας γύρισε στην περιοχή για τον Καβαλλάρη, αυτός έκανε το πλασέ με αμυντικό να διώχνει προσωρινά και στην επαναφορά ο Καβαλλάρης και πάλι, με νέο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 52΄ ο Χούσος απείλησε για τους Αρτινούς, ενώ στο 58΄ ο Αθανασόπουλος του Θεσπρωτού πλησίασε την ισοφάριση. Τρία λεπτά μετά (61΄) η κεφαλιά του Κακάβα πέρασε ψηλά άουτ, αλλά στο 66΄ μετά από πάσα του Τζερεμέ, ο Κόλλινς με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σκόραρε για το 2-0. Στο 70΄ χάθηκε η τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα, με τον Γραβάνη της ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.
Διαιτητής: Γιούργας, βοηθοί: Βλάσσης-Σκορδίλης (Κέρκυρας)
ΑΕ Καραϊσκάκης (Δημήτρης Σιακούφης-Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης (84΄ Πέτσας), Παναγιώτου, Κακάβας, Αβραμίδης, Κόλλινς, Γυφτοκώστας, Χούσος, Στάνσετιτς (66΄ Γραβάνης), Βασίλιεβιτς (46΄ Τζερεμές), Καβαλλάρης.
Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας (Λάζαρος Σέμος): Βενέτης, Θεοδώρου (78΄ Ασωνίτης), Πανταζής, Μπάρκας, Καρύδης, Μηνάς (80΄ Κάλλος), Παππάς (55΄ Σιάννης), Μώκος, Αθανασόπουλος, Κοσμίδης, Ντόκος.
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου