menu bar

Καλώς ήρθατε στο kleidiartas.blogspot.gr Με τo blog μας αυτό επιδιώκουμε να έχουμε μια σύγχρονη και άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους πολλούς και αγαπητούς φίλους του χωριού μας. Ακόμη θέλουμε να ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις και να παρουσιάσουμε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας, που όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα κόσμημα. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις σελίδες ακόμη καλύτερες. Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους του χωριού και ιδιαίτερα τους νέους να υποστηρίξουν με τις ιδέες τους και τη συνεισφορά τους σε κείμενα και φωτογραφικό υλικό, ώστε η Ιστοσελίδα στο μέτρο του δυνατού να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται, και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.Επίσης μπορούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του χωριού να προβληθούν μέσα από το blog εντελώς δωρεάν

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η ΑΕ Καραϊσκάκης, 1-0 τον Δωτιέα Αγιάς

Η ΑΕ Καραϊσκάκης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας του Δωτιέα Αγιάς και έτσι παρέμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος νίκησε εύκολα εκτός έδρας με 2-0 τον Βατανιακό.
Η Αρτινή ομάδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπαθούσε από την αρχή του αγώνα να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Της έλειψε ο αρχηγός Χούσος που ήταν τιμωρημένος και υπήρχε πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Στο 11΄ της αναμέτρησης μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Παναγιώτου με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη. Δέκα λεπτά μετά (21΄) η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε δεύτερο δοκάρι, όταν μετά από σέντρα του Παναγιώτου ο Καβαλλάρης με κεφαλιά σημάδε Δημολιού και στο 43΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν για τρίτη φορά κοντά στο 1-0, όταν ο Βασίλιεβιτς σέντραρε στην περιοχή και ο Τζερεμές με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 44΄, με μία κεφαλιά του Γραβάνη που δεν βρήκε στόχο. Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με γκολ για τους Αρτινούς, με τον Παναγιώτου να σκοράρει με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 60΄ το σουτ του Τσιρογιάννη για τον Δωτιέα, που είχε μπει σαν αλλαγή στον αγώνα, πέρασε λίγο άουτ και στο 71΄ οι αμυντικοί πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τον Βασίλιεβιτς, πριν αυτός σημειώσει το 2-0. Η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα ήταν στο 75΄ με το σουτ του Στάνσετιτς να φεύγει ελάχιστα άουτ.
ψε την οριζόντια δοκό. Στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με ένα σουτ του
Διαιτητής: Κολυτάς, βοηθοί: Βλάσσης-Γραικός (Κέρκυρας)
ΑΕ Καραϊσκάκης (Δ. Σιακούφης-Β. Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (75΄ Μάλλιος), Τζερεμές (65΄ Στάνσετιτς), Γραβάνης (88΄ Μαργαρίτης), Βασίλιεβιτς, Καβαλλάρης.
Δωτιέας Αγιάς (Α. Σωτηρίου): Σταυράκης, Κόκκας (59΄ Τσιρογιάννης), Γούτος, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κατσίκης, Δημολιός, Λάϊος (65΄ Γκίκα), Τσατσαλίδης, Πλιάγκας, Κουβελάς (85΄ Τσακάλι).
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου